Tjänster

E Ternella Böcker - Förlagsförsäljning

Kära Du, som söker oförglömliga läsupplevelser!

Du erbjuds här den utomordentliga möjligheten att förvärva E Ternella Böcker direkt från förlaget till marknadens i särklass lägsta priser. Förklaringen till detta är enkel:

Antalet mellanhänder mellan den som skrivit böckerna, jag UHL, och dig, läsaren, är reducerat till ett absolut minimum. Det innebär, att du endast betalar för böcker + portot för bokförsändelsen.

Namnet E Ternella Böcker syftar inte bara på, att förlagets böcker ger läsupplevelser, som berör och dröjer sig kvar i läsarnas sinne, utan betyder också, att böckerna som fysiska föremål är av hög kvalitet. Böckernas bindning liksom deras tryck är av högsta klass. Då du läser boken skall dess innehåll tala till såväl din känsla som ditt intellekt. Dessa upplevelser av läsningen skall stå i harmoni med det välbehag du känner, då du håller den vackert utformade boken uppslagen framför dig och vänder dess blad. När du hunnit till slutet av boken, kommer den fortfarande att se splitt ny och oläst ut. Om du då önskar dela med dig av den goda läsupplevelsen till någon av dina vänner, så ger du givmilt bort den som gåva. Ger du emellertid bort den i present först, förvissa dig då om, att du får chansen att låna den av den begåvade vännen senare för egen läsning!  Nu tänker du kanske: Det där låter inte så bra, så långsamt som mina vänner brukar läsa. Men misströsta inte, du läshungriga vän! Förlaget E Ternella Böcker hjälper dig. Vi säljer nämligen böckerna endast parvis. Det är så vist, att du på så vis alltid kan ge bort den ena och själv läsa den andra - för att så småningom kanske byta.

Det finns ytterligare en fördel med de parvisa eller trippelvisa bokförsändelserna: Priset för postbefordran per bok  minskas avsevärt. 

Här följer priserna, vilka inkluderar såväl moms som frakt:

BÖCKER till SALU             Beteckning

Bevare oss väl! - en kriminalroman  RÖTT

Evighetens stilla stänk - en roman   BLÅTT

100 och en nya limerickar                    LIM 

 

RÖTT + BLÅTT :                                350 kr

2 ex RÖTT :                                        350 kr

2 ex BLÅTT :                                      350 kr

2 ex LIM :                                            220 kr

RÖTT + LIM :                                       285 kr   

BLÅTT + LIM :                                    285kr

RÖTT + BLÅTT + LIM :                      460 kr 

Så här gör du din beställning: Gå in på denna hemsidas rubrik Kontakta, fyll i namn, din beställning samt adressuppgifter och sänd meddelandet! Vill du ha signering och ev dedikation uppge även detta! Du får bekräftelse till din e-postadress. Sätt därefter in beloppet på mitt internetkonto i SHB kontonr: 6606-247 892 211. Glöm inte att ange ditt namn på insättningen!

Så snart betalningen har registrerats på kontot sänder jag din bokbeställning till uppgiven postadress!

Med vänlig hälsning

Ulf Henrik Lindberg

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)